Koirahieronta

Koirahieronta 

Koirahieronta on hyvä keino pitää huolta koirasi hyvinvoinnista ja terveydestä. Kuten me ihmisetkin hyödymme hieronnasta, myös koirasi hyötyy siitä. Koirahieronta  lievittää lihasjännityksiä, kipua ja stressiä koiran kehossa. 

Hieronnasta hyötyvät niin urheilu- ja metsästyskoirat, näyttelykoirat ja kotikoirat. Koiran lihaksisto voi rasittua ja olla siinä voi olla kireyksiä monista eri syistä. Hieronnasta on hyötyä myös ennen näyttelyitä, kisoja tai kokeita.

Koirahieronta suoritetaan aina koulutetun ammattilaisen toimesta, joka ymmärtää koiran anatomian ja tarpeet. Älä huoli jos koirasi on tottumaton hierontaan, voimme järjestää tarvittaessa totuttelukerran ennen varsinaista hierontaa

Laser-hoito:
Käytössämme on matalatehoinen Handy Cure -hoitava laser, jota käytetään hoidettaessa erityisen kireitä lihaksia tai hoitotukena nivelrikkoiselle koiralle. Laser nopeuttaa vaurioituneen kudoksen ja tulehdusten paranemista lisäämällä verenkiertoa, nopeuttamalla aineenvaihduntaa ja vähentämällä turvotusta.
Laseria käytetään mm: pehmytkudosvaurioiden hoitoon; kuten ruhjeet, jännevammat, lihasrevähtymät, turvotukset, haavat, palovammat ja arpien hoito.

Kesto

n. 1h

Hinta

40€

Hierontaa ei suositella kun koiralla on:

- akuutti sairaus (esim. ripuli tai kuume)
- akuutissa vaiheessa olevat traumat (lihasrevähdykset, jännevammat jne)
- infektiot (kennelyskä, korva- tai silmätulehdus, erilaiset ihotulehdukset mm. hotspot)
- pahanlaatuiset kasvaimet, syövät
- tarttuvat taudit